Zgodovina

Lahko bi rekli, da naši začetki segajo v leto 1929, ko se je rodil najin dedek Pepek in ko je bil zgrajen naš objekt na Svetinjah, kjer je danes  sedež podjetja. Dedek Pepek se je v dolino pod Svetinje priženil leta 1954. Zasadil je vinograd in pričel pridelovati odlično prleško vino. Babica je bila trgovka in poslovodja v trgovini na Svetinjah. Kasneje je po babičini poti šla tudi mama, ki je prav tako vrsto let poslovala v isti trgovini. Oče se je prav tako zaljubil v vinograd ter  posodobil in izboljšal pogoje za domače vinogradništvo in vinarstvo. Poslovni prostori novonastalega Pep’s wine-a so tako nasledili družinsko tradicijo in na Svetinjah začeli pisati novo zgodbo.

Vizija

Vizija podjetja Pep’s wine je ponuditi Prlekijo kot celoto. Vina so zagotovo tista, ki naše kraje najlepše opišejo in govorijo sama zase, ponuditi pa želiva tudi Prlekijo kot turistični produkt. Ta še dokaj neodkrit biser neokrnjene narave želiva ponuditi ljudem, ki želijo nekaj več od masovnega turizma, ki želijo nekaj novega in čudovitega.  V spletni trgovini želiva združiti ponudbo prleških vinarjev in jo tako ponuditi širnemu svetu.

Vrednote

Družina je tista, ki nama zelo veliko pomeni. Vse izhaja iz te celice. S poslovnimi prostori na Svetinjah nadaljujeva življenjsko delo najinih staršev, ki naju pri najini ideji podpirata in po svojih najboljših močeh pomagata. Sedaj imava že svoje družine, ki nama pomenijo vse in od koder črpava moč za nove načrte. Iskrenost in poštenost sta tisti, ki sta zelo pomembni, če želimo dolgoročen uspeh. Ti  vrednoti sta nama blizu, saj sva bila vzgojena v tem duhu. Zaupanje in spoštovanje med nami pa je to, kar nas dela močnejše in sposobne izpeljati še tako nore načrte.

Pep's wine

Iskrenost in poštenost sta tisti, ki sta zelo pomembni, če želimo dolgoročen uspeh. Ti vrednoti sta nama blizu, saj sva bila vzgojena v tem duhu.

NAŠA VINA

Pod blagovno znamko Pep’s wine lahko trenutno najdete dve vini. Odlično suho penino Brut in zanimivo zvrst Sauvignon in Sivi pinot. Odločili smo se, da bomo pod svojo blagovno znamko prodajali vina lokalnih vinarjev, ki se bodo tudi tako imeli priložnost izpostaviti in pokazati. Vina Pep’s wine bodo služila predvsem promociji blagovne znamke doma in v tujini.

S ČIM SE UKVARJAMO

Ob prodaji vin (internetna prodaja in izvoz) vam znotraj naših storitev nudimo tudi vodene degustacije prleških vin, svetovanje vinarjem pri prodaji, urejanju dokumentacije ter logističnih aktivnosti za prodajo njihovih vin v Sloveniji in tujini, izdelavo in oblikovanje etiket, organizacijo in vodenje turističnih ogledov po Prlekiji, vodenje evidenc prenočišč v Prlekiji ter pomoč pri promociji in prodaji prenočitvenih kapacitet.

KAJ VAM LAHKO PONUDIMO

Pep’s  wine vam želi ponuditi doživetje. Želimo vam pričarati Prlekijo v steklenici. Želimo vas očarati z lepotami naše pokrajine in vam predstaviti mnoge lepote in dobrote iz naših krajev. Vino je tisto, ki govori samo zase, je pa še mnogo takšnega, kar morate videti in občutiti. Oglasite se pri nas na Svetinjah, kjer lahko vino degustirate in kupite na mestu. Tukaj boste tudi dobili vse potrebne informacije o kulinarični in turistični ponudbi v Prlekiji.

Vabljeni v Prlekijo, ne bo vam žal.

Pomoč pri nakupu

Vse informacije o splošnih pogojih, plačevanju in dostavi najdete v nogi spletne strani. Za pomoč pri nakupu v spletni trgovini smo vam na voljo med 8. in 17. uro.

Želite biti del naše zgodbe?

Če se želite tudi vi predstaviti in prodajati svoja vina v naši spletni trgovini, vas z veseljem povabimo na sestanek. Kontaktirajte nas in predstavite svoj asortiman.

Svetovanje pri izbiri vin

Ne poznate vin ali pa samo niste prepričani, katera izbira bo najboljša za vas? V vinoteki izpolnite spletni obrazec ali pa nas kar pokličite – z veseljem vam svetujemo.

Scroll Up