DOSTAVA

Dostavo po Sloveniji za nas opravlja DPD d.o.o. Vse pošiljke so zavarovane in Vam v primeru poškodovanja pošiljke le to zamenjamo z novo ali vrnemo vaš denar.
V primeru naročil do 13. ure bo pošiljka predvidoma dostavljena naslednji delovni dan. Prejemnik prejme tudi SMS o času dostave, na kar lahko to tudi spremeni, če mu navedena ura dostave ne odgovarja. Poštnino zaračunavamo po ceniku DPD d.o.o.

V primeru, da ob dostavi niste dosegljivi, Vas bodo obiskali še enkrat oziroma boste dobili obvestilo o prispeli pošiljki.

Cenik poštnine in embalaže se obračunava po teži pošiljke:
– do 2 kg – 3,80 €
– 2 kg – 5 kg – 4,09 €
– 5 kg – 10 kg – 4,62 €
– 10 kg – 20 kg – 5,79 €
– 20 kg – 25 kg – 8,90 €
– 25 kg – 31,5 kg – 9,15 €

Cena za pošiljanje dveh in več paketov za istega naslovnika znaša 4,70 € na paket.

Cene so v EUR  in brez DDV-ja.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je DPD d.o.o., vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

 

PLAČILNI POGOJI

Ponudnik zagotavlja naslednje načine plačila;

  • plačilo po povzetju; v kolikor kupec želi plačati po prevzemu, je tak način možen z gotovino ali kartico. Kupec mora biti ne glede na vrednost pošiljke osebno prisoten pri prevzemu. V primeru pošiljanja paketa s plačilom po povzetju, plačate dostavljalcu le dejanski znesek, ki ste ga prejeli ob potrditvi naročila. Z DPD d.o.o. imamo sklenjeno pogodbo, tako da strošek pologa gotovine ali kartične provizije krije podjetje Pep’s wine d.o.o..
  • Plačilo s kreditno kartico preko interneta; naročeno vino lahko kupec varno plača tudi s kreditno kartico. Ponudnik sprejema: Visa, Mastercard, Activa, Maestro, Visa Insperia in Amex.

 

Cene so v evrih (€) z DDV. Cena, navedena ob posamezni steklenici, ne vsebuje stroškov pošiljanja. Cena, izpisana ob koncu naročila, je končna cena, ki vsebuje tudi strošek pošiljanja. Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen. Veljavna je tista cena, ki je objavljena na dan naročila t.j. na dan zaključka in oddaje naročila.